” Tahdon kiittää erinomaisesta palvelusta, jota saimme häävieraana kokea lauantaina 28.9. Monissa juhlissa ja monissa juhlapaikoissa olleena, voin vilpittömästi todeta, että yhdessäkään paikassa en ole saanut yhtä hyvää, kohteliasta, ystävällistä ja asiakkaista huolehtivaa palvelua kuin Teillä. Tulen varmasti suosittelemaan juhlapaikkaanne! ”

Saija

häävieras 2013

” Kiitos ihanista kattauksista Aalto-salissa. Kaikki sujui oikein mukavasti ja tarjoilijatytöt olivat kovin herttaisia. Yleisö oli tyytyväinen ruokaan ja loppuilta tanssittiinkin aivan valomerkkiin asti. ”

Anne

250 hengen yritystilaisuus 2013

” Suurkiitos koko juhlaväen puolesta; lauantain kokoontuminen saunakabinetilla oli tosi onnistunut; puitteet palveli hyvin, ruoka ja kakku olivat tosi maittavat ja palvelu erinomaista! Jäi kaikille hyvät muistot ja voimme suositella paikkaanne lämpimästi muille juhlijoille! Lisäksi erityiskiitos kaiken järjestelyn ja asioinnin jouhevuudesta alusta loppuun; oli helppo ja mukava asioida. ”

Freia

Syntymäpäivät saunakabinetissa 2014

” Suuri kiitos järjestämistänne häistä, joita vieteltiin Juurikkasaaressa. Olin itse kyseisissä juhlissa kaason ja siskon roolissa. Kaikki toimi jälleen kerran täydellisesti, kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä. ”

Säde

Kaaso ja häävieras 2013

” Kiitos aivan mahtavista juhlista! Teitte päivästämme aivan täydellisen, emme voisi olla onnellisempia. Ruoka oli maittavaa ja palvelu pelasi hyvin.”

Morsian, kesä 2013

” Haluan laittaa kiitokset hyvästä palvelusta ja erityiskiitoksen sekä talon esittelystä, että
myöskin keittiöönne maukkaasta, tuoreesta ja erittäin herkullisesta ruuasta Minä itse pitkään ruuan kanssa työskennelleenä, mutta myös meidän nälkäiset pojat olivat hyvin otettuja menun hyvistä, aidoista mauista. ”

Yritystilaisuus, 2014

” Suuret kiitokset! Teitte juhlastamme ainutkertaiset ja ikimuistoiset hienoilla puitteilla ja maistuvilla eväillä!”

Hääpari, talvi 2013

” Kiitos paljon! Juhlat olivat todella onnistuneet, kaikki sujui yli odotusten ja ruokaa kehuttiin kilpaa! Myös juhlapaikka sai kovasti kehuja. Kiitokset vielä teille kaikille panostuksestanne tärkeän päivämme eteen! Emme olisi voineet toivoa enempää. ”

Niina

Morsian, kesä 2014

” Haluamme vielä kiittää teitä kaikkia ja erityisesti Pasia todella hyvästä palvelusta ja mutkattomasta yhteistyöstä. Häät olivat juuri mitä toivoimme! Viihtyisät tilat ja hyvä ruoka saivat myös vierailtamme kiitosta. Kiitos että olitte osaltanne tekemässä hääpäivästämme ikimuistoisen! ”

Hääpari, kesä 2014