Tilaisuus upeissa puitteissa Päijänteen rannalla? Kyllä kiitos!

Olipa kyseessä sitten häät, kokous tai muu yritystilaisuus, pienempi perhejuhla tai vaikka rento illanvietto, Juurikkasaaressa on mukavasti varaa mistä valita.

Tiloja joka lähtöön

Päätalon juhlasalissa vietetään isoja juhlia ja tilaisuuksia, lounaskahvilan yhteydessä olevalta lasiteltuta terassilta on upeat näkymät järvelle ja satamaan, jossa kesäisin majailee toinen toistaan komeampia veneitä. Päätalon yläkerrassa kokoustetaan mukavasti yksityisessä kokouskäyttöön suunnitellussa tilassa.

Aivan niemenkärjessä sijaitseva Paviljonki panoraama-ikkunoin kutsuu tanssimaan kesäisin niin yksityistilaisuuksissa kuin Juurikkasaaren omissa tapahtumissakin. Sen yhteydessä oleva baari tarjoaa janoisille laajan valikoiman erilaisia virvokkeita.

Paviljongin läheisyydessä sijaitsee oikea suomalaisuuden perikuva! Tunnelmallinen saunakabinetti, josta näkymät järvelle vaikka kokous- tai illanviettotarkoituksiin. Perinteinen puusauna, reilun kokoinen palju sekä porontaljoin varusteltu kota kutsuvat viettämään mukavaa päivää ja miksei iltaakin.

Tarkempia tietoja tiloista löydät täältä.

Kätevät kulkuyhteydet Jyväskylästä ja miksei muualtakin

Jyväskylän keskustasta noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Juurikkasaari ei ole ollenkaan niin kaukana kun mitä kuvitellaan. Kätevät, ilmaiset pysäköintitilat pihapiirissä takaavat että omaa autoa ei tarvitse jättää kotiin. Jos niin haluaa kuitenkin tehdä, kauttamme järjestyvät niin bussi- kuin laivakuljetuksetkin aivan perille asti. Ja samalla voi nauttia kauniista maisemista!

Julkisen liikenteen linja-autot (nro 16 ja nro 21) kulkevat Jyväskylän keskustasta Juurikkasaarentien risteykseen, josta on noin 10 minuutin kävelymatka Juhlatalolle aivan tien perukoille. Katso aikataulut täältä.