Tunnelmallinen kokonaisuus upeilla järvimaisemilla

Saunan kabinetissa kelpaa viettää aikaa! Tummasävyisessä tilassa on reilun kokoinen pöytä, jonka ääressä reilu kymmenen henkeä mahtuu mukavasti ruokailemaan tai kokoustamaan. Lisätunnelmaa saa halutessaan takasta ja vaikkapa musiikista. Myös videotykin kautta tiedostojen katselu onnistuu täällä myös, jos vain raaskii rullata kankaan maiseman eteen…

Saunakabinetin “minibaari” ei ole ollenkaan niin mini kun katsoo sisältöä. Laaja valikoima erilaisia mietoja alkoholijuomia sekä virvoitusjuomia pitävät nestetasapainosta huolta saunoessa. Olemme suunnitelleet saunalle erikseen aivan omat herkulliset menut, joita voit käydä kurkkaamassa klikkaamalla tästä. Mikäli mielesi tekee jotain muuta, niin räätälöimme juuri tarkoituksiisi sopivan kokonaisuuden.

Jätä tarjouspyyntösi sähköpostilla tänne niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopivin kokonaisuus!

Nokipannukahvit
saunakabinetti3

Sauna, palju ja kota – koko kropan rentoutusreissu

Saunaan mahtuu 8-10 reipasta löylyttäjää, ja Juurikkasaaren löylyjä onkin kehuttu kylillä asti! Lämmitämme saunan valmiiksi sovittuna kellonaikana, joten asiakkaana huolehdit ainoastaan siitä että lisätäänkö löylyä ja kuinka paljon. Jos käy niin ikävästi että pyyhe unohtuu, niin ei hätää sillä meiltä löytyy näitä vuokralle myös.

Paljuun mahtuu toiset kymmenen, joten saunomisvuoroa ei tarvitse odotella kylmästä värjötellen. Myös paljun lämmitämme käyttövalmiiksi sovitusti.

Kodan tulien loimutessa on mukava istuskella lämpimässä porontaljoilla kun ulkona jo ilta viilenee tai pakkanen paukuttaa nurkissa. Nauti vaikka oikeat nokipannukahvit ja anna mielen sekä kehon levätä. Kota on erinomainen jatke saunakabinetille rennossa illanvietossa, jolloin kerralla voi tulla vähän suuremmallakin porukalla.

Lisää kuvia tiloista löydät täältä.

Tietoa

* Saunakabinettiin 12 henkeä kokoustamaan, 14 henkeä ruokailemaan
* Kota 20 henkeä istumaan
* Sauna 8-10 henkeä
* Palju 8-10 henkeä
* Erillinen pukuhuone sekä wc-tila
* Hiustenkuivaaja, muotoilutuotteet sisältyvät hintaan
* Juurikkasaaressa on A-oikeudet, saunakabinetissa kattava minibaari
* Kesälauantaisin emme ota saunaryhmiä (häät yksityistilaisuutena)

 

kota talvi
sauna
saunakabinetti5

Tunnelmallinen kota  ulkoa talviasussaan

Juurikan saunan lempeät löylyt kutsuvat

Kyllä saunakabinetissa kelpaa kokoustaa ja viettää aikaa!